Sentralt, men rolig på Buran/Lademoen

Vi har tre leiegårder, som alle ligger i Buran-/Lademoenområdet. 

Her kan du lese mer om de ulike leiegårdene:
Aslak Bolts gt. 3
Midt-Norsk Hestesenter
Ulstadløkkveien 8

Området

Lademoen/Buran ligger øst for sentrum av Trondheim, og består for det meste av gamle bygårder bygd på slutten av 1800-tallet/tidlig på 1900-tallet. 

Bydelen er svært populær som boligområde av flere grunner. Først og fremst er den gamle bygårdbebyggelsen svært sjarmerende, og området har flere parker og lekeområder. Det er også satt inn flere tiltak for å unngå gjennomgangstrafikk, så til tross for den sentrale beliggenheten er området relativt rolig og trafikken saktegående. I tillegg har området både skoler og barnehager, og god dekning i forhold til kollektivtrafikk.

Rett i nærheten finner man Nedre Elvehavn og Solsiden, som kan tilby et bredt spekter av butikker, caféer og restauranter.  Trondheim Sentrum ligger bare noen minutters gange videre fra Nedre Elvehavn.

Som boligområde er Lademoen/Buran attaktivt for alle grupper, med tilbud som passer både til små og store, enkel tilgang til sentrum og et godt kollektivtilbud som knytter bydelen til resten av byen. På Lademoen/Buran er det enkelt å bo, rett og slett.